• Fri frakt från 900 kr!

Välkommen till Chemical Guys-familjen

Chemical Guys är mer än bara ett varumärke, det är en livsstil med följare över hela världen. Driven av äventyr, en passion för glans och kärlek till vägen framåt välkomnar vi alla som delar denna passion att bli en del av vår familj.

När vi startade beslutade vi oss för att börja från början och inleda med den enkla idén att tillverka de bästa kemikalierna, på plats i Kalifornien, enligt de högsta kvalitetsstandarderna. Genom åren har vi utvecklats till mycket mer: ett omfattande bibliotek av detaljkunskap, en referenspunkt i branschen och ett gäng vänner med en gemensam passion.

Det som driver oss är passionen för glans – a passion for shine. Hastighet är aerodynamisk elegans när den är som bäst; den brilianta konstnärligheten hos böjda metallplåtar svetsade samman och drivna av hästkrafter, nyligen doppad krom, böjda kristallklara glas, doften av nytt handgjort läder och glittret från en nyligen vaxad bil är det som driver oss. Det driver oss att vara innovativa, uppfinna och lära ut. För oss är framgång att bygga inte bara ett företag, utan en världsomspännande familj vars summa är större än alla dess delar.

Från exklusiva små upplagor av vax till toppmoderna hybridbeläggningar, nanopoleringar och keramiska tätningar gör vi mer än att vara innovativa inom branschen, vi omdefinierar den.

Hos oss på Chemical Guys tillverkar vi inte bara högkvalitativa kemikalier, på plats i Kalifornien, vi specialiserar oss på att skapa unika lösningar i en ständigt föränderlig bransch.

VÅRT EGET RECEPT TILL FRAMGÅNG:

HÄNGIVENHET

På Chemical Guys har vi inte bara kunder, vi har en familj som vi älskar att hjälpa att uppnå sitt mål om en oöverträffad glans. Vi har öppnat våra hjärtan, sinnen och passion för er alla – vi lyssnar, lär, växer och blir mer än bara ett företag, vi är en rörelse.

AUTENTICITET

Vi är vi. Vi är passionerade bilentusiaster och arbetar varje dag för att låta de saker vi älskar lysa som mest och se ut som det bästa. Vi jämför oss inte med andra eller försöker tävla mot någon. Vi vet vem vi är och vad vi står för. Vi fokuserar på att hjälpa vår familj och bilar att skina som mest.

DRIVKRAFT

Från det ögonblick vi startar våra motorer drivs vi av önskan att utveckla, designa, konstruera och tillverka de bästa och mest teknologiskt avancerade produkterna. Vi slutar aldrig testa och förbättra eftersom vi tror att bra aldrig är tillräckligt och att excellens bara är en startpunkt.

ROLIGHET

Detailing ska vara roligt, och inte en dag går förbi utan att vi ler, skrattar och verkligen njuter av det vi gör. Vi lägger lite (ibland mycket!) av den här roliga attityden i allt vi gör på Chemical Guys, så oavsett om du tvättar din bil eller handlar det senaste och bästa lackskyddet kommer du också att ha ett leende på ditt ansikte.

KULTUR

I grunden är vi en kultur av tänkare och skapare. Vi är mer än bara ett produktföretag som genomför idéer och innovationer. Vi lever och andas den värld vi skapar. Detailing är inte bara något vi gör; det är en livsstil som vi lever dag ut och dag in och som gör oss till dem vi är.

SJÄLVFÖRTROENDE

Vi tror att alla kan uppnå en showbilsglans. Genom att inte bara skapa professionella produkter utan också tillhandahålla ett omfattande bibliotek med detaljerad information och kurser ger vi dig möjlighet att ta kontroll över ditt liv och ta din glans och karriär till nästa nivå.

DELNING

När du är lika entusiastisk över glans som vi är, kommer du att vilja dela med dig. Det är därför vi älskar att dela alla aspekter av detailingens livsstil på alla typer av sociala medier. Vi gillar att höra från dig, så tagga oss, skicka oss ett mail eller ring oss för en snabb pratstund.

TILLVÄXT

Förändring är givet – frågan är inte när bilindustrin kommer att förändras, utan hur snabbt. Vi vill vinna på lång sikt, driva innovation och förädla branschen samtidigt som vi har roligt och ler tillsammans med dig. Så ta en tvättvante, lite schampo, sätt ett leende på ditt ansikte och titta inte tillbaka... det kommer att bli en oförglömlig resa!