• Fri frakt från 900 kr!

Köpvillkor

Chemical Guys Sverige förvaltas av WER-agenturer AB och vi finns i Örebro. Vår postadress är Elementvägen 7, 702 27 Örebro. Önskar du att komma i kontakt med oss, skicka ett mail till info@wer.se med ditt ärende och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Mellan säljaren WER-agenturer AB, orgnr 556131-1829, och köparen gäller följande villkor.

BESTÄLLNING

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress. Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till info@wer.se.

LEVERANSTID

Tiden tills att en lagerförd vara skickas från oss vara är normalt inom 1-2 arbetsdagar. Varan är normalt köparen tillhanda inom ytterligare 2-3 arbetsdagar från att varan överlämnats till speditör. Vid beställning av produkter som är slut i lager varierar leveranstiden, kontakta info@wer.se om du vill veta mer.

PRISER

Alla priser i butiken anges i SEK och alla priser är inklusive 25% moms. Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

EJ UTHÄMTAT PAKET

Vi debiterar en avgift om 300 kr för beställningar som inte hämtas ut från det paketombud dit beställningen skickats. Avgiften avser kostnader för frakt, returfrakt, hantering och administration. Debitering av detta görs genom avdrag vid kreditering av den ursprungliga Klarna-fakturan.

ÅNGERRÄTT/ÖPPET KÖP

Vid köp av varor på webbplatsen har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt. Du står själv för returfraktens kostnad. Innan återsändande av produkt måste support kontaktas via mail info@wer.se. Ditt mejl måste innehålla ditt namn, din adress, e-postadress, ordernumret samt vilka varor som returneringen gäller. Varan ska returneras välpaketerad i originalemballage, samt i oskadat och återsäljbart nyskick. Vid skada eller avsaknad av delar förbehålls rätten att reducera värde eller ej godkänna returen. Vi löser inte ut postförskott/efterkrav.

REKLAMATION

Vi besiktigar alla produkter innan dessa skickas till dig. Skulle produkten ändå vara skadad eller felexpedierad när den anländer åtar vi oss i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning att kostnadsfritt åtgärda felet. Du måste alltid kontakta oss för ett godkännande innan du returnerar en defekt vara. Reklamationen ska skickas till info@wer.se omedelbart efter att defekten har upptäckts. Mejlet måste innehålla ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer samt en beskrivning av felet.

Returadress: WER-agenturer AB, Elementvägen 7, 702 27 Örebro

Vi står för returfrakt vid godkända reklamationer. Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vid reklamationer följer vi riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se.

ÅLDERSGRÄNS

För att handla på denna webbplats ska du ha fyllt 18 år. Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd att beställa från oss. Vi förbehåller oss rätten att makulera beställningar som inte uppfyller detta krav.

PRODUKTINFORMATION

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt.

PERSONUPPGIFTER

Genom att handla hos WER-agenturer AB accepterar du vår integritetspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi säljer eller ger aldrig dina uppgifter till tredjepart utan rättslig grund. Mer infomation finns på vår Integritetspolicy-sida.

ÄNDRINGAR TILL DE ALLMÄNNA VILLKOREN

Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på webbplatsen. De ändrade villkoren anses för accepterade i samband med order eller besök på webbplatsen.