Om oss

Chemical Guys startade år 1968 i USA och har genom åren expanderat över hela världen. I Sverige har vi funnits i 3 år och är en ledande leverantör och butik för bilvårdsprodukter. Vi är mycket stolta över att så många detailers, återförsäljare och privatpersoner världen över använder sig av våra produkter.

Utöver vår webshop så har vi även vårt Detail Garage i Stockholm på Jägerhorns Väg 5. Det är Sveriges mest kompletta och välsorterade bilvårdsbutik där du hittar en otrolig variation av medel och rekonditioneringstillbehör för din bil, lastbil, MC eller båt. Detail Garage är mer än bara en butik, det är en samlingsplast för er som bryr er om era fordon. Så kom förbi på en kaffe!

Chemical Guys grundades med målet att skapa de absolut bästa bilvårdsprodukterna, premiumprodukter till ett rimligt pris. Vi har en stor passion för kunskap och det innebär att vi konstant utvecklar och tillverkar nya produkter på ett innovativt sätt för att förse dig med produkter i världsklass.

Vi vill att du som kund skall vara nöjd och därför är service enormt viktigt för oss. Därför älskar vi att höra både feedback, ris och ros. Så tveka inte att komma i kontakt med oss. Du når oss antingen via formuläret eller via Facebook.

Chemical Guys är Sveriges mest kompletta och välsorterade webshop där du hittar en otrolig variation av medel och rekonditioneringstillbehör för din bil, lastbil, MC eller båt. Vi har även butik i Stockholm!

60 dagars öppet köp - Butik i Stockholm - Klarna Checkout Avvisa