Frakt & Retur

Fraktkostnad

Vi vill göra det enkelt för våra kunder och därför erbjuder vi fasta fraktkostnader samt fri frakt.

Fast Frakt: 99 kr på alla ordrar under 999 kr
Gratis Frakt: på alla ordrar över 999 kr

Ångerrätt/Retur

Du har alltid rätt enligt svensk lag att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att orderbekräftelsen och varorna har tagits emot. Vill du utnyttja din ångerrätt så skall du inom ångerfristen (14 dagar) meddela oss att du önskar returnera dina varor och skicka tillbaka varan. Ångrar du köpet utan att hämta ut leveransen så måste du meddela oss detta direkt. Ej uthämtade paket debiteras med 150 kr. Har du mottagit produkterna och vill skicka tillbaka de så står du själv för returportot.

Tänk på att produkten skall vara oanvänd i originalförpackning för att vi skall kunna godkänna en retur och betala tillbaka dina pengar. Alla tillbehör måste skickas tillbaka och har du köpt något på kampanj där vi skickat med en produkt så skall hela ordern skickas tillbaka för att returen skall godkännas.

Inom ångertiden (14 dagar) så kan du självklart också byta till en annan vara. Men meddela oss gärna vad orsaken är så att vi kan hjälpa dig med ett bättre val.

Reklamation av produkt

Vi tar fullt ansvar för produkten fram tills att du hämtat ut den! Upptäcker du en skada eller att något är fel med beställningen. Tveka inte att kontakta oss och uppge alltid kvitto/fakturanumret så att vi på snabbast möjliga sätt kan hjälpa dig. Godkänner vi reklamationen så ersätter vi dig för den defekta produkten och står för returfrakten.

Exron AB
Jägerhorns Väg 3-5
141 75 Kungens Kurva
Orgnr: 556997-4347

Telefon: 0722 38 66 52
Meljadress: sales@chemicalguys.se

Chemical Guys är Sveriges mest kompletta och välsorterade webshop där du hittar en otrolig variation av medel och rekonditioneringstillbehör för din bil, lastbil, MC eller båt. Vi har även butik i Stockholm!

60 dagars öppet köp - Butik i Stockholm - Klarna Checkout Avvisa