Detail Garage


 

En samlingsplats för människor som bryr sig om bilar

Detail Garage är din heliga plats för bilvård, där allt inom professionell bilvård och tillbehör står att finna tillsammans med professionellt kunnande.

Grundat av experter inom bilrekonditionering och superentusiaster med en passion och hjärta som slagit för bilvård, föddes Detail Garage med ett syfte, att skapa den ultimata mötesplatsen för bilvårdsintresserade.

Passion är energi. Känn kraften som kommer från något som gör dig glad och upprymd”
Byggt på en livsstil som kom att bli  globalt varumärke med sin palett av industriledande och innovativa produkter, skapades Detail Garage under ett tak med en blanding av verktyg och tillbehör av några entusaiaster som ville visa motorvärlden hur den skall glänsa.

Våra anställda är experter på produkterna och svarar dig utförligt på din frågor, ger dig tips och rekommendationer på produkter som just du behöver till din bil.

Vårt mål har från början varit att framställa premiumprodukter av absolut högsta kvalitet på marknaden. Detta i kombination med att erbjuda den bästa tänkbara servicen åt er som kunder, företag inom bilvård och bileventarrangörer.

Vi på Detail Garage Stockholm välkomnar varmt alla till vår butik. Man skall här finna känslan av att avslappnat kunna prata om och testa våra produkter och maskiner.

Kompletta och fördjupande kurser inom tvätt och maskinpolering erbjuder vi också. Detta för att få en bättre insikt i hur bilvård fungerar mest effektivt, så man kan dra nytta för egen del alternativt för sin affärsverksamhet.

Varmt välkomna till Detail Garage Stockholm

När du skapar en samlingspunkt så kommer människor både från nära och långväga, för det du har är inte ett varumärke, det är en livsstil”

Detail Garage Stockholm
Jägerhorns Väg 5
141 75 Kungens Kurva
Stockholm

Öppettider:
Måndag – Fredag: 10.00 – 18.00
Lördag: 11.00 – 15.00
Söndag: Stängt

Mejl: stockholm@detailgarage.se
Telefon: 0722-386 652

Chemical Guys är Sveriges mest kompletta och välsorterade webshop där du hittar en otrolig variation av medel och rekonditioneringstillbehör för din bil, lastbil, MC eller båt. Vi har även butik i Stockholm!

60 dagars öppet köp - Butik i Stockholm - Klarna Checkout Avvisa