FRI FRAKT på beställningar över 2000,-!
Ma - Fr från 08.00 till 16.00
0047 488 47 147

Chemical Guys Mangocello Air Freshener & Odor Neutralizer 475ml

Chemical Guys Mangocello Air Freshener & Odor Neutralizer 475ml Luftfräschare
Chemical Guys Mangocello Air Freshener & Odor Neutralizer 475ml Luftfräschare Chemical Guys Mangocello Air Freshener & Odor Neutralizer 475ml Luftfräschare
Pris: 179kr
Exkl moms: 143kr
Märke: Chemical Guys
Artikelnummer: AIR22616
Tillgänglighet: Out Of Stock
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Ny förpackning, friskare doft och lika effektiv som alltid!

Den populära MangoCello från Chermical Guys är äntligen tillbaka. Detta har varit den mest saknade luft vi någonsin har haft och det förstår vi mycket väl.
Den friska och uppiggande blandningen av nyplockade citroner och lime i kombination med mogen mango är ju i princip oemotståndlig!

MangoCellos doft är inspirerade av den italienska drinken med samma namn och dess eleganta arom påminner om frukt och likör.
Förutom att den tar dig drömmande bort till den italienska rivieran så eliminerar också MangoCello dåliga lukter i bilen, huset och på andra platser där man vill få en godare doft.

Den motverkar också att nya lukter träder fram. Chemical Guys använder bara naturliga ingredienser, raffinerade oljor och vattenbaserade förstärkare för att ta fram de naturliga ämnena i luftuppfriskarna de producerar.
Du får därför av dessa en naturlig, långvarig och behaglig doft. Utan kemiska toner.

Specifikationer:   473 ml flaska.

Användning: Spreja under sätet, på golvet och eventuellt i bagageutrymmet. Undvik att spreja direkt på taktextilier, säten med mera. 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan: