FRI FRAKT på beställningar över 2000,-!
Ma - Fr från 08.00 till 16.00
0047 488 47 147

Chemical Guys Detailing Borstar Kit

Chemical Guys Detailing Borstar Kit Tillbehör
Chemical Guys Detailing Borstar Kit Tillbehör Chemical Guys Detailing Borstar Kit Tillbehör Chemical Guys Detailing Borstar Kit Tillbehör
Pris: 179kr
Exkl moms: 143kr
Märke: Chemical Guys
Artikelnummer: ACC_406
Tillgänglighet: Out Of Stock
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

The Chemical Guys Detailing Brush Set är proffsens val för rengöring av extremt små detaljer på bilens insida och utsida.


Varför ska du köpa denna produkt?

  • - Borstset för bilvård i tre delar
  • - Skrapa för rengöring av ventiler - rengör enkelt ventiler och andra svåråtkomliga ställen, tvehövdad
  • - Borste för rengöring av instrumentbräda - korta borst rengör snabbt
  • - Verktyg för rengöring av skrymslen - Tvehövdat verktyg som tar bort ingrodd smuts och hårdnat vax med borstsidan och smuts från skrymslen, märken och emblem med den gummerade piggen på andra sidan.
  • - Förstklassiga starka borstar

 

Har du någonsin försökt använda en mikrofiberduk eller en styv borste för att rengöra en luftventil, knappar på instrumentbrädan eller emblemet på bakluckan? Gick troligen inte så bra. Detailing Brush Set är det perfekta verktyget för jobbet. Välj mellan den korta solfjädersborsten, kombinationsverktyget för rengöring av detaljer eller ventilrengöringsskrapan för rengöring av detaljer på bilens insida och utsida.

Borsta bort smulor, damm och smuts med solfjädersborsten. Denna borste har styva borst i en kort bred solfjäderform för rengöring av svåråtkomliga ställen mellan knappar och i skrymslen. Använd rengöringsskrapan för att försiktigt avlägsna damm från oåtkomliga galler i luftkonditioneringsventilerna. Det tvehövdade ventilverktyget har skrapor med lång räckvidd som når djupt in i AC-ventilernas galler för att avlägsna svåråtkomligt damm och smuts från instrumentbrädan.

Rengöringssetets borste har borst av naturlig svinborst på ena sidan och en gummipigg för rengöring av detaljer på den andra. Använd gummipiggen för att avlägsna smuts från skrymslen runt märken, emblem, huv-ornament, knappar och från klädselns sömmar. Vänd på borsten och använd svinborsten till att skrubba ingrodda fläckar och intorkade rester av mat och dryck från plastdetaljer och mugghållare.

För bilvård som kräver rengöring av bilens alla små detaljer, använd Chemical Guys professionella Detailing Brush Set. 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan: