FRI FRAKT på beställningar över 2000,-!
Ma - Fr från 08.00 till 16.00
0047 488 47 147

Om oss

Chemical Guys är en global leverantör av högsta kvalitet bilvårds kemikalier, biltvätt tillbehör, polering kuddar, maskiner och viktigast kunskap. Chemical Guys har etablerat ett världsomspännande namn i bilvård, biltvätt, detaljer, och bilvård industrin. Våra team samlad erfarenhet har fått oss en bättre förståelse av de branscher önskningar och hjälpt oss enormt i att få en fast insikt i våra kunders behov.

Chemical Guys grundades med målet att förse gemenskapen, företag, affärsmän, kunder, auto entusiaster och vänner med högsta kvalitet bilvårdsprodukter till varje pris. Genom åren har vi varit dedikerade till att erbjuda våra kunder ett unikt effektiva bilvårdsprodukter, tillbehör och kunskap. Var och en av oss på Chemical Guys har åtagit sig att betjäna våra kunder och samhällen både genom de högsta tjänstestandarder

Chemical Guys är stolta över att vara den ledande val över hela världen för många OEM, fabriker, återförsäljare, detailing anläggningar, plåtslagare och biltvättar. Vår globala följande har spridit sig snabbt och varje dag Chemical Guys familj växer större i storlek och större kunskap. Genom att kombinera vår ständigt omfattande förmåga inom tillverkning, utveckling och innovation med en passion för kunskap, vår utbildningsplattform som kallas Smart Detailing universitet hjälper utbilda och förskott kunskap om bilvårds entusiaster, detailers och företagare runt om i världen.