FRI FRAKT på beställningar över 2000,-!
Ma - Fr från 08.00 till 16.00
0047 488 47 147

Om oss

Chemical Guys startade år 1968 i USA och har genom åren expanderat över hela världen. Vi är en ledande leverantör samt butik för bilvårdsprodukter och vi är mycket stolta över att så många återförsäljare, detailing center, biltvättar, plåtslagare och privatpersoner världen över använder sig av våra produkter.

Chemical Guys grundades med målet att skapa de absolut bästa bilvårdsprodukterna för ett rimligt pris. Vi har en stor passion för kunskap och det innebär att vi konstant utvecklar och tillverkar nya produkter på ett innovativt sätt för att förse dig med produkter som är i världsklass. Vi vill att du som kund skall vara nöjd och därför är service viktigt för oss. Oavsett om du är en privatperson eller ett stort företag.

Vi värnar om miljön vilket innebär att vi erbjuder detailing produkter som är miljömedvetna. Utöver det så tillverkar vi även ett stort urval av miljömedvetna produkter som är vattenlösa och 100% biodegraderbara. Våra EcoSmart produkter lägger prestanda, resultat och miljön i första hand. Följ oss gärna på våra sociala medier eller ta en titt på vår YouTube-kanal för att lära dig mer om hur du sköter om din bil.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar.